Profitas lyhyesti

Enemmän kuin välttämätön. Monet tilitoimistot hoitavat vain pakollisen, lakisääteisen kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset. Profitas hoitaa nämä välttämättömät tehtävät ammattimaisen tehokkaasti, mutta ennen kaikkea haluamme olla aidosti mukana tukemassa liiketoimintaasi, olla Enemmän kuin välttämätön.

Tilipalvelu Profitas Oy on täyden palvelun tilitoimisto Hyvinkäällä. Olemme taloushallinnon kokeneita asiantuntijoita, joille asiakaslähtöinen toiminta on tärkeää. Palveluihimme kuuluvat kattavasti kaikki tilitoimistopalvelut, kuten palkanlaskenta, kirjanpito sekä vero- ja viranomaisasiat. Tarjoamme myös neuvontaa erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä sekä tarvittaessa voimme hoitaa yrityksesi maksuliikenteen puolestasi.

Tilitoimisto yrityksen menestystä kasvattamassa

Toimintaperiaatteemme on, että me teemme töitä yrittäjää varten ja olemme yhteistyökumppani, joka auttaa yritystä menestymään. Taloushallinnon ei mielestämme tarvitse olla välttämätön paha yrityksen toiminnassa, vaan tilitoimisto voi olla myös kumppani, joka tukee yrityksen toimintaa. Tilipalvelu Profitas Oy:ssä sinua palvelevat:

  • Eija Majuri KLT
  • Mari Liikanen KLT
  • Anni Naatti

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme!


Asiakkaan terveiset:

”Yritykseni alku kesällä 2008 ei todellakaan ollut ruusuinen, mutta kylläkin piikkejä riitti. Päätin jo silloin että keskityn itse yrityksen operatiiviseen toimintaan, jonka hyvin hoitamalla saisimme toivottavasti asiakkaita ja liikevaihtoa. Taloushallinnon ulkoistin heti Tilipalvelu Profitakselle. Taloushallinnon puolella harva yrittäjä on itse asiantuntija, ainakaan kauaa kun vaatimukset, lait ja verotus uudistuvat jatkuvasti. Siksi on huoletonta kun alan asiantuntijat tilitoimistossa pitävät tietonsa ajan tasalla. Hyvä tilitoimistosuhde on ehdottomasti yrittäjän stressiä vähentävä tekijä. Hyvin hoidettu taloushallinto on mahdollistanut Koirakylpylän kehittämisen suosituksi, laadukkaita palveluja tarjoavaksi ja velvoitteensa piirulleen hoitavaksi menestyjäksi.”

– Tuovi Ahola, yrittäjä, Hyvinkään Koirakylpylä