Sähköinen kirjanpito handmade-laadulla

OMA KIRJANPITÄJÄ YMMÄRTÄÄ YRITTÄJÄÄ, SILLÄ HÄN TIETÄÄ KERTOMATTAKIN, MITEN YRITYKSELLÄ MENEE.

Haluaisitko käyttää aikasi mieluummin yrityksesi kasvattamiseen kuin kirjanpitoon? Samalla kun kirjanpidon ammattilainen hoitaa taustatyöt puolestasi, niin että sinun ei tarvitse stressata ja saat nukuttua hyvät yöunet? Meiltä saat sähköisen kirjanpidon käsityönä tehtynä – ja oman kirjanpitäjän, joka keskittyy juuri sinun yritykseesi ja auttaa sen kehittämisessä.

1. Meiltä saat huolellista handmade-laatua 

Meillä kirjanpitosi tehdään 100 % sähköisenä, mutta siinä on silti aina ammattimaisen käsityön leima. Oma kirjanpitäjäsi on helposti tavoitettavissa ja huolehtii yrityksestäsi kuin omastaan. Tärkeät asiat hoituvat ajallaan ja me kerromme, mihin sinun tulisi yritystoiminnassasi kiinnittää huomiota. Meiltä ostat rauhalliset yöunet. 

2. Säästät itsellesi enemmän vapaa-aikaa

Unohda papereiden pyörittelyt ja turhat tuplatyöt. Sähköinen kirjanpito tuo helppoutta, säästöjä ja sinulle yrittäjänä lisää vapaa-aikaa. Kun kaikki tieto on sähköisenä, voit myös hoitaa yrityksesi hallinnolliset tehtävät etänä mistä tahansa. 

3. Päätöksenteko helpottuu ja voit keskittyä yrityksesi kasvuun

Arvosta omaa osaamistasi. Käytä aikasi ja energiasi vain sellaiseen, joka tuo suoraan kasvua liiketoimintaasi. Me hoidamme taustatyöt. Sähköisen kirjanpidon ansiosta käytössäsi on yrityksesi faktat ja numerot aina ajantasaisesti. Tämä tarkoittaa vähemmän mutua ja enemmän tietoa, jonka pohjalta voit kehittää yritystäsi eteenpäin. 

Koska jokainen yrittäjä on ainutlaatuinen ja erilainen, me mukautamme palvelumme juuri sinulle sopiviksi. Vaihtoehtoina joko edullinen kirjanpitopaketti lakisääteisistä velvollisuuksista tai sinulle tarpeidesi mukaan räätälöity huolenpito, jolloin huolehdimme kirjanpidostasi kuin omastamme.


KYSYTTÄVÄÄ TAI HALUATKO TARJOUKSEN YRITYKSESI KIRJANPITOON?

SAAT MEIDÄT NOPEASTI KIINNI SIVUSTON OIKEAN ALALAIDAN CHATIN KAUTTA.


Mikä sähköisessä kirjanpidossa maksaa?

Vaikka sähköinen kirjanpito säästää aikaa sekä kirjanpitäjältä että yrittäjältä, se ei synny kuitenkaan itsestään. Mikäli kirjanpitoa ei tehdä oikein, voi halpa tullakin yllättäen yrittäjälle kalliiksi. Mistä siis kannattaa maksaa? Lue blogikirjoituksemme alta.


Laita meille viestiä, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Halutessasi voimme tarvittaessa pitää kaikki tapaamiset ja koulutukset etänä Teams-palavereina.


Tilitoimisto Profitas
Hyvinkää
Uudenmaankatu 1 A 17, 05800
Puh. 041 434 5117
asiakaspalvelu@profitas.fi

#tilitoimistoprofitas
#menestyjänparaskaveri