Uutisia

Taloushallintoliiton uutisia

Taloushallintoliitto tiedottaa

 • Uutta huomioitavaa veroilmoituksiin liittyen
  Kaikki, paitsi toiminimet ja henkilöyhtiöt, antavat tuloveroilmoituksen sähköisesti Yhteisön ja yhteisetuuden (esimerkiksi osakeyhtiön tai yht… The post Uutta huomioitavaa veroilmoituksiin liittyen appeared first on Yrittajille.
 • Muutos vuosilomalakiin – sairaudesta johtuva poissaolo ei saa vähentää työntekijän oikeutta neljän viikon palkalliseen vuosilomaan
  Jos lomanmääräytymisvuoden päättyessä ilmenee, ettei työntekijä ole ansainnut 24 vuosilomapäivää sairaudesta, tapaturmasta tai lääkinnällisest… The post Muutos vuosilomalakiin – sairaudesta johtuva poissaolo ei saa vähentää työntekijän oikeutta neljän viikon palkalliseen vuosilomaan appeared first on Yrittajille.
 • Yrittäjän muistilista 2019
  Tärkeät päivämäärät Palkkatietojen vuosi-ilmoitus tehdään viimeistä kertaa vuonna 2018 maksetuista palkoista. 1.1.2019 jälkeen maksetuista pal… The post Yrittäjän muistilista 2019 appeared first on Yrittajille.
 • Yritysten tosiasiallisten edunsaajien luettelointi alkaa 1.1.2019
  Yritysten hallituksille tulee 1.1.2019 alkaen uusi velvoite huolehdittavaksi. Hallitusten on huolehdittava, että yrityksen tosiasiallisista ed… The post Yritysten tosiasiallisten edunsaajien luettelointi alkaa 1.1.2019 appeared first on Yrittajille.
 • Tulorekisteri muuttaa palkanlaskentaa
  Tammikuusta lähtien henkilöiden palkat, ansiotulot sekä matkakustannusten korvaukset on ilmoitettava viipymättä ja yksityiskohtaisesti tulorek… The post Tulorekisteri muuttaa palkanlaskentaa appeared first on Yrittajille.
 • Taksiala: Mitä saa vähentää verotuksessa?
  Markkinoiden vapautumisesta huolimatta taksiliikenteen harjoittaminen edellyttää, että yrityksellä on taksiliikennelupa ja että kuljettajalla … The post Taksiala: Mitä saa vähentää verotuksessa? appeared first on Yrittajille.
 • Kaksikäyttöautot verotuksessa
  Tavaran tai palvelun ostohinnan sisältämän arvonlisäveron saa vähentää, jos tavara tai palvelu on ostettu arvonlisäverollista liiketoimintaa v… The post Kaksikäyttöautot verotuksessa appeared first on Yrittajille.
 • Veroasioiden hoito edellyttää uusia Suomi.fi-valtuuksia
  Valtuudet annetaan osoitteessa http://www.suomi.fi. Valtuudet voi antaa yrityksen nimenkirjoitukseen oikeutettu henkilö. Palveluun on tunnistauduttav… The post Veroasioiden hoito edellyttää uusia Suomi.fi-valtuuksia appeared first on Yrittajille.
 • Selkoa OmaVeroon – maksujen ja palautusten käyttö
  Käytännössä OmaVero-palvelussa käsiteltävien maksujen ja palautusten toimintalogiikka perustuu veronkantolain säännöksiin, jotka kiistämättä o… The post Selkoa OmaVeroon – maksujen ja palautusten käyttö appeared first on Yrittajille.
 • CTA: Mikä kirjanpito?
  Mikä kirjanpito? Katso, mitä jokaisen tulisi tietää kirjanpidosta. Lue kirjanpidon ABC The post CTA: Mikä kirjanpito? appeared first on Yrittajille.

%d bloggers like this: