Palvelut

Meillä jokaista asiakasta palvelee oma kirjanpitäjä.

Yrittäjän näköistä palvelua – yksilöllisesti.

KIRJANPITO, PALKANLASKENTA VAI TALOUSHALLINNON KOKONAISRATKAISU?

Meillä jokaista asiakasta palvelee oma kirjanpitäjä, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman yksilöllisesti ja luotettavasti. Voimme hoitaa yrityksesi kirjanpidon, reskontrat ja maksuliikenteen tai palkanlaskennan – tai voimme ottaa vastuun koko taloushallinnon hoitamisesta. Voit myös hoitaa osan kirjanpidosta tai palkanlaskennasta itse verkon kautta käytettävän ohjelmiston avulla sen mukaan, mikä sopii yrityksesi tilanteeseen parhaiten.

Huolellisesti ja täsmällisesti tehty kirjanpito on tärkeä osa yrityksen kokonaisvaltaista taloushallintoa. Me Profitaksessa olemme taloushallinnon asiantuntijoita ja haluamme yhteistyössä kanssasi auttaa yritystäsi menestymään. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

MAKSULIIKENNE

Voit myös ulkoistaa yrityksesi maksuliikenteen hoitamisen meille. Näin säästyt paperitöiltä ja sinulle jää enemmän aikaa oman osaamisesi hyödyntämiseen yrityksessäsi.

PALKANLASKENTA

Palkanlaskenta on tärkeää hoitaa ammattitaitoisesti ja täsmällisesti, sillä pienikin viivästys palkanlaskennassa voi aiheuttaa suuria ongelmia. Me huolehdimme kaikista palkanlaskennan vaiheista ja viranomaisilmoituksista ajallaan, jotta sinun työsi yrittäjänä helpottuu. Kun palkanlaskenta toimii hyvin, on yrittäminen sujuvampaa!

VERO- JA VIRANOMAISASIAT

Profitas huolehtii puolestasi vero- ja viranomaisasioista luotettavasti ja varmasti. Me hoidamme lakisääteiset ilmoitukset ajallaan ja tarvittaessa teemme muut yrityksen toimintaan liittyvät viranomaisilmoitukset sopimuksen mukaan. Hoidamme myös tulorekisteriin liittyvät ilmoitukset sujuvasti ja täsmällisesti.

RAPORTOINTI JA YRITYSNEUVONTA

Hyvin hoidettu taloushallinto on yrityksen työkalu, joka ohjaa liiketoimintaa ja antaa mahdollisuuden ennakoida tulevaa.

Räätälöimme raportoinnin aina asiakaskohtaisesti, kunkin yrityksen tarpeiden mukaan. Säännöllisen raportoinnin avulla pysyt ajan tasalla ja tiedät, miten yritykselläsi menee. Hyvin hoidettu taloushallinto tuo toimintavarmuutta yrittäjyyteen.

Tarjoamme yrityksille myös neuvontaa eri tilanteissa. Toimimme esimerkiksi apuna yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa, kuten yritysmuodon muutoksissa. Meiltä saat asiantuntevia neuvoja, oli kyse sitten pienemmistä tai suuremmista yrityksen toimintaan ja taloushallintoon liittyvistä asioista.


Kaipaatko kumppania tukemaan kasvuasi?

%d bloggaajaa tykkää tästä: