Palvelut

Meillä jokaista asiakasta palvelee oma kirjanpitäjä.

Yrittäjän näköistä palvelua – yksilöllisesti.


Me ymmärrämme yrittäjää, sillä tiedämme kirjanpitäjinä kertomattakin, miten yrityksellä menee.


Me helpotamme elämääsi yrittäjänä:

* Kirjanpitosi on aina oman henkilökohtaisen kirjanpitäjäsi ajatuksella tekemä. Hän on helposti tavoitettavissa ja apunasi – joko etänä tai paikan päällä.

* Helppous, nopeus ja vaivattomuus – ei enää papereiden pyörittelyä ja yhtä helppoa kuin verkkopankissa asiointi.

* Kirjanpito ei häiritse tuottavampaa tekemistä, vaan voit itse keskittyä rauhassa bisneksesi kasvattamiseen. 

* Käytössäsi on yrityksesi faktat ja numerot jokaisen päätöksenteon tukena, ajantasaisesti. Vähemmän mutua, enemmän tietoa. 

* Koska jokainen yrittäjä on ainutlaatuinen ja erilainen, sinun ei tarvitse mukautua meidän mukaan, vaan me kirjanpidossa mukaudumme sinun mukaasi. Vaihtoehtoina joko edullinen kirjanpitopaketti lakisääteisistä velvollisuuksista tai sinulle tarpeidesi mukaan räätälöity huolenpito, jolloin huolehdimme kirjanpidostasi kuin omastamme.

Me ymmärrämme erilaisia yrityskulttuureita ja tapoja toimia: asiakaskuntamme koostuu eri aloista ja erilaisista yrittäjistä, aina yhden hengen yrityksistä kymmenien henkilöiden konserneihin. Meidän tehtävämme on hoitaa asiakkaamme taloushallinto kuormittamatta yrityksen varsinaista liiketoimintaa ja antaa yrittäjälle ajantasaista tietoa kehittää yritystänsä eteenpäin. 

Edullinen Ekonomi

Kun haluat säästää kirjanpitokuluissa ja tehdä vähän enemmän itse. Oma kirjanpitäjä vastaa kuukausittaisten lakisääteisen kirjanpidon ja ilmoitusten tekemisestä, tilinpäätöksestä ja veroilmoituksen lähettämisestä tilikauden päätteeksi.

Saat käyttöösi helppokäyttöisen sähköisen kirjanpito-ohjelmiston Fennoan.

Hinta alkaen 110 e/kk

Profitas Huolenpito

Hoidamme yrityksesi taloushallintoa kuin omaamme. Valvomme myyntisaamisten tulemista tilille, huolehdimme siitä, että ostolaskut on maksettu ajallaan. Laskemme kuukausittain tuloksen välitilinpäätöksen tarkkuudella ja tarkkailemme, onko ennakkoveroja maksettu liian vähän vai pitäisikö ennakkoveroja pienentää. 

Tarvittaessa kirjaamme tulot ja menot kustannuspaikoille, jotta saamme selvitettyä, miten yrityksesi eri toimialueet vaikuttavat tuloksen muodostumiseen. Näin voit keskittyä yrityksesi ohjaamiseen koko ajan syntyvän toteutuvan tiedon perusteella.

Tai oma taloushallinnon pakettisi voi olla räätälöidysti jotakin näiden vaihtoehtojen väliltä.


Kaipaatko kumppania tukemaan kasvuasi?

Halutessasi voimme tarvittaessa pitää kaikki tapaamiset ja koulutukset etänä Teams-palavereina.

SAAT MEIDÄT NOPEASTI KIINNI SIVUSTON OIKEAN ALALAIDAN CHATIN KAUTTA.