Menestystarinoita

Yhdessä kohti kasvua

Asiakkaamme kertovat


Hyvinkään Koirakylpylä

”Yritykseni alku kesällä 2008 ei todellakaan ollut ruusuinen, mutta kylläkin piikkejä riitti. Päätin jo silloin että keskityn itse yrityksen operatiiviseen toimintaan, jonka hyvin hoitamalla saisimme toivottavasti asiakkaita ja liikevaihtoa. Taloushallinnon ulkoistin heti Tilipalvelu Profitakselle. Taloushallinnon puolella harva yrittäjä on itse asiantuntija, ainakaan kauaa kun vaatimukset, lait ja verotus uudistuvat jatkuvasti. Siksi on huoletonta kun alan asiantuntijat tilitoimistossa pitävät tietonsa ajan tasalla. Hyvä tilitoimistosuhde on ehdottomasti yrittäjän stressiä vähentävä tekijä. Hyvin hoidettu taloushallinto on mahdollistanut Koirakylpylän kehittämisen suosituksi, laadukkaita palveluja tarjoavaksi ja velvoitteensa piirulleen hoitavaksi menestyjäksi.”

Tuovi Ahola, yrittäjä, Hyvinkään Koirakylpylä


Sundström Ravintolat Oy


Defrost Clothing Company Oy

”Aloitin yhteistyön Tilipalvelu Profitaksen kanssa vuonna 2011 ja koko tämän olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani palveluun sekä hinta/laatu -suhteeseen. Minulle yrittäjänä on tärkeää, että kirjanpidostani vastaava toimisto on joustava ja asiantunteva. Kiireisimpinä sesonkeina olen voinut antaa Profitakselle lisätoimeksiantoja lyhyelläkin varoitusajalla ja olen aina saanut apua. Voin vilpittömästi suositella Profitasta taloushallinon eri tehtävien palvelutuottajaksi!”

Juha Hirvonen, yrittäjä, Defrost Clothing Company Oy


Sipoon Autovaraosa Oy


Sähkösuunnittelu Kortemaa Oy ja Kortemaa Oy

”Tilipalvelu Profitas on hoitanut kirjanpitomme(/konsernimme kirjanpidon) jo vuosien ajan ammattitaidolla, luotettavasti ja nopeasti. Olemme aina saaneet selkokielisen vastauksen kaikkiin kysymyksiimme sekä neuvoja esimerkiksi liiketoimintasiirron suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tilinpäätökset hoituvat hyvissä ajoin ja luotettavasti. Olemme tyytyväisiä asiakkaita!”

Liisa ja Ari Kortemaa, yrittäjät, Sähkösuunnittelu Kortemaa Oy ja Kortemaa Oy


Haluatko meidät tukemaan kasvuasi?

%d bloggaajaa tykkää tästä: