Yhteys


Ota yhteyttä, niin kerromme, miten voimme tukea liiketoimintaasi!


Tilipalvelu Profitas Oy
Donnerinkatu 5 A 6, 05800 Hyvinkää

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@profitas.fi

Halutessasi voimme tarvittaessa pitää kaikki tapaamiset ja koulutukset etänä Teams-palavereina.


Tai lähetä viestisi meille tämän lomakkeen kautta

Rekisteriseloste


   Profitaksen verraton tiimi – Eija, Mari & Anni

(vasemmalta oikealle)


EIJA

päätti kouluaikoinaan, että ainakaan kirjanpitäjää hänestä ei tule. Työ vei kuitenkin kerta toisensa jälkeen taloushallinnon tehtäviin, joten niinpä hän päivitti kirjanpidon osaamisensa ajan tasalle ja vuonna perusti vuonna 2004 oman toiminimen. Eija  suoritti KLT-tutkinnon vuonna 2005. Eija oppi aiemmissa työsuhteissaan mm. projektinhallinnassa, ulkomaankaupassa, luotonvalvonnassa sekä reskontranhoitajana, miten taloushallinnon työt voidaan jakaa yrityksen ja kirjanpitäjän välillä toimivaksi kokonaisuudeksi. Kirjanpitäjänä Eija haluaa nähdä metsän puilta ja tarkastella yrityksen menestystekijöitä kokonaisuutena.

Eijan mukana toimistolle tulee usein saksanpaimenkoira Martti tai Vertti, jonka kanssa hän menee työpäivän jälkeen harrastamaan tokoa, rallya, nosea tai metsäjälkeä. Suuresta koostaan huolimatta nämä pojat ovat rauhallisia ja hyvätapaisia työkoiria.

MARI

on syntynyt kirjanpitäjäksi. Yrittäjän tyttärenä hän tiesi jo pikkutytöstä lähtien, että debetit ja kreditit ovat hänen juttunsa. Mari on työskennellyt tilitoimistoissa vuodesta 1994 lähtien, siitä asti kun liikevaihtovero muuttui arvonlisäveroksi. Hän suoritti KLT-tutkinnon vuonna 2005. Tradenomiopintojen lopputyön Mari teki sähköisestä taloushallinnosta vuonna 2002. Kirjanpitäjänä Mari on tarkka, ripeäotteinen moniosaaja, joka ei epäröi tarttua haasteisiin.

Työpäivän päätteeksi Mari kirmaa tallille, missä Onni odottaa häntä. Marin ja Onnin yhteinen juttu on kouluratsastus, mutta joskus heidät näkee myös kuljeskelemassa Kytäjän metsäpoluilla yhdessä.

ANNI

tuli Profitakseen syksyllä 2016 aluksi kiireapulaisena. Hyvin pian oli kuitenkin selvää, että Anni on osa Profitasta. Anni on tehnyt työuransa aikana laajasti erilaisia taloushallinnon töitä, ennen kirjanpitäjäksi asettumista työskenteli kansainvälisessä vientiyrityksessä 15 vuotta pääosin sopimushallinnan parissa. Anni ei pelästy monimutkaistakaan viranomaistekstiä tai ohjelmisto-ohjetta vaan sitkeästi selvittää ne selkokielisesti ymmärrettäviksi asioiksi. Kirjanpitäjänä Anni on rauhallinen, mutta määrätietoinen asioiden selvittäjä – todellinen luottokirjanpitäjä.

Vapaa-aikanaan Annin löytää usein keilahallilta tai pilates-salilta. Myös lenkkipolut ovat kutsuneet Annia viime aikoina entistä enemmän ulkoilemaan Tupla-koiran kanssa.